top of page
DSC_0610-2_SP.png
DSC_0610-2_SP.png

KUNSTROUTE 2023

verlangen

Vrijdag 15 september 15.00-21.00 uur & zaterdag 16 september 10.00-17.00 uur,

op de Fokjesweg 20 in Bunschoten-Spakenburg bij ART2.0

Zondag 17 september bent u ook welkom maar dan graag even melden op 0622742266

"Vleugels van Verlangen”

 

In de kunstmaand September van 2023 staat het thema ´Verlangen’ centraal.

 

Wij hebben dit concept tastbaar gemaakt door prachtige levensgrote vleugels te creëren uit 6mm floatglas. Met elk een gewicht van 15 kg dragen ze een betekenis die dieper gaat dan hun fragiele uiterlijk. Deze vleugels zijn ontstaan in de vurige oven van 830 graden Celsius, rustend op een bed van zand gedurende 3 dagen.

 

Deze vleugels zweven op een unieke wijze, uitnodigend tot het ultieme moment van zelfexpressie. Een beeld waarin je lijkt te beschikken over eigen vleugels. Wat roepen deze vleugels van verlangen bij jou op?

 

Verlangen naar vrijheid is een oerkreet die in iedere ziel weerklinkt. De drang om je eigen grenzen te overstijgen, om boven de alledaagse beslommeringen uit te stijgen. Denk aan het gevoel van gewichtloosheid terwijl je vliegt, waarbij je de zwaartekracht overwint en een extra dimensie aan je bewegingen toevoegt.

 

We nodigen je niet alleen uit om deze vleugels te bewonderen en te ervaren, maar ook om deel te nemen aan dit kunstwerk. Doe mee met onze beweging van verlangen en deel jouw unieke reis.

 

En ja, wij nodigen ook jou uit om een selfie te maken. Plaats het op Instagram, deel het op Facebook - laat jouw verlangen de wereld in vliegen. Want soms begint het verlangen naar vrijheid met slechts een enkele klik."

bottom of page